FINANCE & BEWUST LEIDERSCHAP

Bewuste Financials maken organisaties sterker

Geld is ‘gebonden energie’. Dat betekent dat jij als geen ander deskundig bent, waar het gaat om de energie van jouw organisatie. Hoog tijd om je knowhow over de werking van energie te vergroten.

Finance als drager van innovatie

Als creatie betekent het toevoegen van energie aan nieuwe structuren, dan zou jij wel eens de beste drager van innovatie kunnen zijn. Ontdek hoe je met een bewuste balans van energie en minimale structuur, grote innovaties tot stand kunt brengen.

Van financieel naar bewust leiderschap

Wie het proces van leiderschap doorgrondt, zal ontdekken dat het niet bepaald wordt door een functie. Want het is de autoriteit die je uitstraalt die bepaalt hoever je leiderschap reikt. Bewust Leiderschap maakt de meester in jezelf zichtbaar.

Trends en masterclasses

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? Met experts discussiëren over onderwerpen die jouw vakgebied raken? Sluit je aan bij onze community.

FINANCE UITGELICHT

VAN ONBEWUST NAAR BEWUST

Erover denken is niet hetzelfde als iets bewust doen. Door de overstap van onbewust naar bewust, krijgen vragen op het gebied van gedrag, ethiek en governance een rijkere betekenis.

SYNCHRONE BESTEMMING

Leiderschap krijgt vorm vanuit belangen. Wanneer mensen bewust worden van hun bestemming, worden ook de belangen helderder. Door deze met de organisatie te synchroniseren kan er een nieuwe flow ontstaan.

HET ONKENBARE KENNEN

Zelfs wanneer je beschikt over de perfecte ao en de beste reporting tools, lukt het niet altijd om alles boven water te krijgen. Weet dan dat het menselijk systeem mogelijkheden heeft om het onkenbare kenbaar te maken.

De training Fundamentals 1

opleidingsdag bewust leiderschap

Een stevig fundament leggen, om de sturende en aantrekkende krachten van mens en organisatie beter te kunnen hanteren.

Maar bovenal het zelf ervaren van een nieuw ‘level’ in jezelf, misschien wel het belangrijkste baken, op dit pad van ontwikkeling.

Bewust Leiderschap 2

opleidingsdag bewust leiderschap

Door inzicht te krijgen in de modi van bewustzijn, ontwikkel je een eenvoudig en buitengewoon krachtig perspectief op de werking van menselijk gedrag.

Dit maakt het doorvoeren van veranderingen en het analyseren van performance gemakkelijker.

Bewust Leiderschap 3

opleidingsdag bewust leiderschap

Het uitbalanceren van je kracht en het ontwikkelen van zuivere intuïtie, leggen de basis om je autoriteit neer te zetten.

De innerlijke groei die je in deel doormaakt, geeft je de vrijheid om alles wat je waarneemt krachtig en helder te uiten.

Persoonlijk meesterschap

bewustzijn op hoog niveau

Ons meesterschap programma staat op zichzelf. Het is voor mensen die hun kracht tot aan de uiterste grenzen, willen hanteren.

Een ultieme staat van zijn, waarbij je in de persoonlijkheid meester wordt over het ego.

HET AVONTUUR VAN VIER CONTROLLERS

Aan de buitenkant voldoen ze aan het beeld van de financieel specialist. Sportieve vaders met schoolgaande kinderen. Dure schoenen en strak gekleed. Hoog opgeleid en buitengewoon analytisch. Gepassioneerd kunnen ze je vertellen over cijfers, rapporten en dashboards.

En toch lijken ze anders. Je voelt het wanneer ze bij je in de buurt komen. Ze stralen een rust uit waar je graag bij wilt zitten. En als ze het even niet weten vragen ze naar je naam en lezen ze je energie.

Gefascineerd door ontwikkeling gingen ze als team met elkaar onderweg. Ze kozen ervoor om zich te verdiepen in het bewustzijn van de mens. Hierdoor ervoeren ze hoe energie in hun systeem werkzaam is. Om vervolgens de onwaarschijnlijke kracht van het zuiver kunnen werken met je intuïtie te ontdekken.

En nu zijn ze de eerste business controllers van Nederland die met elkaar als team, een nieuwe manier van werken introduceren. Hoogwaardige analytische vermogens gecombineerd met hoogwaardige intuïtieve vermogens.

Een innovatieve samenwerking van hun verstand en gevoel, in een typisch Nederlandse toporganisatie. Bewust Leiderschap is voor deze pioniers de basis van hun autoriteit.

(dit is een artikel uit ons Bewust Leiderschap Magazine, wil je meer lezen?)

Rien Hagenaars Ceo Bewust Leiderschap Academy

Rien Hagenaars CEO Bewust Leiderschap Academy

Het is verleidelijk om persoonlijke ontwikkeling als soft skills ondergeschikt te maken, aan de ontwikkeling van rationele kennis. Maar daar doe je jezelf geen recht mee.

Want wie in deze tijd een vooraanstaande rol als finance professional wil innemen, behoeft een groot inzicht in de werking van menselijk gedrag.

Dus ben je op zoek naar manieren om het beste uit jezelf te kunnen halen, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Want Bewust Leiderschap is geen herhaling van trucs en technieken die je wel kent.

Neen, Bewust Leiderschap maakt je bewust van de meester die in jou schuil gaat. Bovendien daagt het je uit om deze naar buiten te brengen.

En daar is niets softs, zweverig of onduidelijks aan. Het is geen toeval, dat veel meesters van deze tijd, actief zijn in het finance domein.