CARE & BEWUST LEIDERSCHAP

Bewuste Zorg professionals maken organisaties sterker

Aandacht is ‘gerichte energie’. Dat betekent dat jij als geen ander dagelijks actief bent, waar het gaat om het geven van energie aan jouw cliënten. Hoog tijd om je knowhow over de werking van energie te vergroten.

Care als drager van innovatie

Als creatie betekent het toevoegen van energie aan nieuwe structuren, dan zou jij wel eens een uitstekende drager van innovatie kunnen zijn. Ontdek hoe je met een bewuste balans van energie en minimale structuur, grote innovaties tot stand kunt brengen.

Van zorgend naar bewust leiderschap

Wie het proces van leiderschap doorgrondt, zal ontdekken dat het niet bepaald wordt door een functie. Want het is de autoriteit die je uitstraalt die bepaalt hoever je leiderschap reikt. Bewust Leiderschap maakt de meester in jezelf zichtbaar.

Trends en masterclasses

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? Met experts discussiëren over onderwerpen die jouw vakgebied raken? Sluit je aan bij onze community.

CARE UITGELICHT

VAN UITGEPUT NAAR UITGERUST

Wie zich teveel inleeft in cliënten raakt uitgeput. Maar hoe voorkom je dat? Ontdek een andere manier om je energie te besturen. Zodat je zonder kans op overbelasting, de balans in jezelf kunt herstellen.

VANUIT JE BESTEMMING

Leiderschap krijgt vorm vanuit belangen. Wanneer mensen bewust worden van hun bestemming, worden ook de belangen helderder. Door deze met de organisatie te synchroniseren kan er een nieuwe flow ontstaan.

HET ONKENBARE KENNEN

Soms schieten kennis en techniek tekort. Want je voelt dat er iets anders aan de hand is. Maar je kunt er ‘de vinger niet opleggen’. Weet dan dat het menselijk systeem mogelijkheden heeft om het onkenbare kenbaar te maken.

De training Fundamentals 1

opleidingsdag bewust leiderschap

Een stevig fundament leggen, om de sturende en aantrekkende krachten van mens en organisatie beter te kunnen hanteren.

Maar bovenal het zelf ervaren van een nieuw ‘level’ in jezelf, misschien wel het belangrijkste baken, op dit pad van ontwikkeling.

Bewust Leiderschap 2

opleidingsdag bewust leiderschap

Door inzicht te krijgen in de modi van bewustzijn, ontwikkel je een eenvoudig en buitengewoon krachtig perspectief op de werking van menselijk gedrag.

Dit maakt het doorvoeren van veranderingen en het analyseren van performance gemakkelijker.

Bewust Leiderschap 3

opleidingsdag bewust leiderschap

Het uitbalanceren van je kracht en het ontwikkelen van zuivere intuïtie, leggen de basis om je autoriteit neer te zetten.

De innerlijke groei die je in deel doormaakt, geeft je de vrijheid om alles wat je waarneemt krachtig en helder te uiten.

Persoonlijk Meesterschap

bewustzijn op hoog niveau

Ons meesterschap programma staat op zichzelf. Het is voor mensen die hun kracht tot aan de uiterste grenzen, willen hanteren.

Een ultieme staat van zijn, waarbij je in de persoonlijkheid meester wordt over het ego.

DE BEWUSTE PSYCHOLOGE

Ze is nog jong en haar opleiding ligt nog niet zo ver achter haar. Maar ze zet de toon voor een nieuwe generatie psychologen.

Als coördinatrice in een zorgboerderij, haalt ze haar cliënten uit de vreemdste dimensies. En ondertussen geeft ze op haar eigen wijze richting, aan de al even turbulente situatie op de grond.

Op een vreemde manier belandde ze op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Tot haar verbazing lagen hier antwoorden, waar ze al die tijd naar op zoek was.

Niet vaag, maar gewoon een heldere uitleg over de werking van de niet stoffelijke kant, van het menselijk systeem.

Stap voor stap ontwikkelde ze de besturing van haar eigen energie, hoe ze vanuit haar lijf in andere dimensies werkzaam kan zijn, en nog veel meer. Het was precies het stuk, wat ze miste om vol voor haar vak te kunnen gaan.

En nu beheerst ze haar rationele en haar intuïtieve vermogens, om haar cliënten te begeleiden. Ze weet wat het betekent, wanneer cliënten niet in hun lijf zitten. En nog belangrijker hoe ze dan te bereiken.

Haar collega’s kijken soms verwonderd naar haar, enigszins jaloers op de resultaten die ze behaalt. En dat verbaast haar dan weer, want ze vindt het allemaal heel vanzelfsprekend.

Heb je ook belangstelling om breder met je vermogens te kunnen werken?

(dit is een artikel uit ons Bewust Leiderschap Magazine, meer lezen?)

Rien Hagenaars Ceo Bewust Leiderschap Academy

Rien Hagenaars CEO Bewust Leiderschap Academy

Het is verleidelijk om persoonlijke ontwikkeling als soft skills ondergeschikt te maken, aan de ontwikkeling van rationele kennis. Maar daar doe je jezelf geen recht mee.

Want wie in deze tijd een vooraanstaande rol als care professional wil innemen, behoeft een groot inzicht in de werking van menselijk gedrag.

Dus ben je op zoek naar manieren om het beste uit jezelf te kunnen halen, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Want Bewust Leiderschap is geen herhaling van trucs en technieken die je wel kent.

Neen, Bewust Leiderschap maakt je bewust van de meester die in jou schuil gaat. Bovendien daagt het je uit om deze naar buiten te brengen.

En daar is niets softs, zweverig of onduidelijks aan.