TRADE & BEWUST LEIDERSCHAP

Bewuste trade professionals maken organisaties sterker

Geld is ‘gebonden energie’. Dat betekent dat jij als geen ander deskundig bent, waar het gaat om het handelen in energie stromen. Hoog tijd om je knowhow over de werking van energie te vergroten.

Trade als drager van innovatie

Als creatie betekent het bewegen van energie door nieuwe structuren, dan zou jij wel eens de beste drager van innovatie kunnen zijn. Ontdek hoe je met een bewuste balans van energie en minimale structuur, grote innovaties tot stand kunt brengen.

Van commercieel naar bewust leiderschap

Wie het proces van leiderschap doorgrondt, zal ontdekken dat het niet bepaald wordt door een functie. Want het is de autoriteit die je uitstraalt die bepaalt hoever je leiderschap reikt. Bewust Leiderschap maakt de meester in jezelf zichtbaar.

Trends en masterclasses

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? Met experts discussiëren over onderwerpen die jouw vakgebied raken? Sluit je aan bij onze community.

TRADE UITGELICHT

VAN ONBEWUST NAAR BEWUST

Erover denken is niet hetzelfde als iets bewust doen. Door de overstap van onbewust naar bewust, krijgen vragen op het gebied van branding, strategie en verbinding een rijkere betekenis.

SYNCHRONE BESTEMMING

Leiderschap krijgt vorm vanuit belangen. Wanneer mensen bewust worden van hun bestemming, worden ook de belangen helderder. Door deze met de organisatie te synchroniseren kan er een nieuwe flow ontstaan.

HET ONKENBARE KENNEN

Zelfs wanneer je beschikt over de perfecte informatie en big data tools, lukt het niet altijd om alles boven water te krijgen. Weet dan dat het menselijk systeem mogelijkheden heeft om het onkenbare kenbaar te maken.

niveau 1

opleidingsdag bewust leiderschap

Een stevig fundament leggen, om de sturende en aantrekkende krachten van mens en organisatie beter te kunnen hanteren.

Maar bovenal het zelf ervaren van een nieuw ‘level’ in jezelf, misschien wel het belangrijkste baken, op dit pad van ontwikkeling.

niveau 2

opleidingsdag bewust leiderschap

Door inzicht te krijgen in de modi van bewustzijn, ontwikkel je een eenvoudig en buitengewoon krachtig perspectief op de werking van menselijk gedrag.

Dit maakt het doorvoeren van veranderingen en het analyseren van performance gemakkelijker.

niveau 3

opleidingsdag bewust leiderschap

Het uitbalanceren van je kracht en het ontwikkelen van zuivere intuïtie, leggen de basis om je autoriteit neer te zetten.

De innerlijke groei die je in deel doormaakt, geeft je de vrijheid om alles wat je waarneemt krachtig en helder te uiten.

Vivere

bewustzijn op hoog niveau

Ons meesterschap programma staat op zichzelf. Het is voor mensen die hun kracht tot aan de uiterste grenzen, willen hanteren.

Een ultieme staat van zijn, waarbij je in de persoonlijkheid meester wordt over het ego.

WANNEER JE KUNT INSTAPPEN

De eerst volgende Bewust Leiderschap niveau 1 start 9 maart

TRADE RUNNER – PORTRET

Verkopen zit in zijn bloed, het maakt niet uit waarvan. Zodra hij een mogelijkheid ziet verandert er iets in zijn energie. Dan begint hij te vertellen en voor je het weet heb je ja gezegd. Verbaast dat je al die jaren niet hebt gezien, dat je precies dat nodig had.

Hij grijnst vanuit zijn grote leren fauteuil, in zijn directiekamer. Zijn team draagt hem op handen, al kan hij ook vreselijk irritant zijn. Als de hoofdrolspeler in zijn favoriete film Blade runner, heeft hij zijn naam in de markt veroverd.

Denk niet dat hij geen stress kent, want zijn hart heeft hem al een aantal keren laten vallen.

Maar hij kan het verkopen niet laten. Vaak spreken we over bewustzijnsontwikkeling. Enerzijds vindt hij het onzin, maar als er geen anderen bij zijn geeft hij toe dat zijn succes gebouwd is op de kracht van zijn intuïtie.

We hebben het er al vaak over gehad, maar voor de buitenwereld houdt hij zich vast aan de magie van zijn unieke en onwaarschijnlijk grote talent om te kunnen verkopen. Dat verkoopt beter en heeft hem het imago gegeven van de once in a lifetime supersalesman.

Alhoewel hij de pensioenleeftijd is gepasseerd, wil deze unieke mens geen afscheid nemen van zijn passie. We bespreken de voortgang van zijn topteam. Een nieuwe generatie sales, die inmiddels flink gevorderd is met ons Bewust Leiderschap programma. Hier en daar zetten we de puntjes op de i.

Waarop we samen vertrekken naar een smaakvolle lunch, ergens achteraf.

(dit is een artikel uit ons Bewust Leiderschap Magazine, wil je meer lezen?)

Rien Hagenaars Ceo Bewust Leiderschap Academy

Rien Hagenaars CEO Bewust Leiderschap Academy

Het is verleidelijk om persoonlijke ontwikkeling als soft skills ondergeschikt te maken, aan de ontwikkeling van rationele kennis. Maar daar doe je jezelf geen recht mee.

Want wie in deze tijd een vooraanstaande rol als trade professional wil innemen, behoeft een groot inzicht in de werking van menselijk gedrag.

Dus ben je op zoek naar manieren om het beste uit jezelf te kunnen halen, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Want Bewust Leiderschap is geen herhaling van trucs en technieken die je wel kent.

Neen, Bewust Leiderschap maakt je bewust van de meester die in jou schuil gaat. Bovendien daagt het je uit om deze naar buiten te brengen.

En daar is niets softs, zweverig of onduidelijks aan. Het is geen toeval, dat veel meesters van deze tijd, actief zijn in het finance domein.