Buitenland training heeft meer power

De inspiratie voor verandering zijn

Het veranderen van patronen gaat gemakkelijker, wanneer je even uit het veld kunt stappen. Waardoor je met minder weerstand, de stap naar een next level kunt maken. Zodat je bij terugkomst zelf de inspiratie voor verandering bent.

Een week alleen met jouw team

Hoe breder de spanwijdte van een groep, hoe minder tijd er over blijft voor de onderlinge verbindingen. Terwijl juist op dit punt, de grootste druk wordt uitgeoefend. Hoog tijd om de onderlinge verbindingen op te schonen.

Onder deskundige begeleiding

De impact van een training wordt bepaald door de kracht van de begeleiding.  Want een team ontwikkelt zich, door bewust te worden van haar eigen patronen. Daarbij biedt Bewust Leiderschap de best mogelijke vorm. Geen rationele methodieken of indirecte werkvormen, maar direct naar de kern.

Op verschillende niveaus

We bieden programma’s voor nieuwe, gevorderde en ervaren teams. Daarbij maken we gebruik van onze eigen buitenlandse reisorganisatie Mystic Travel. Zodat je niet alleen inhoudelijk, maar ook qua verblijf, optimaal ondersteund wordt bij de stap die je wilt zetten.

buitenland training

Fundamentals

teamtraining op maat

Basis voor teams op een kruispunt. Waarin verbinding en nieuwe creaties centraal staan.

7 dagen aan de voet van de Pyreneeën.

Elementals

zuid frankrijk

Training voor gevorderden. Waarin visie en nieuwe structuren centraal staan.

7 dagen aan de voet van de Pyreneeën.

Monumentals

schotland

Ervaren teams onderzoeken de uiterste grenzen van hun kracht in samenhang met global devs.

7 dagen op de Schotse Hebriden.

Maatwerk op basis van Bewust Leiderschap

Iedere buitenland training maken we op maat voor jouw team. Daarbij gebruiken we de elementen uit onze bekende Bewust Leiderschap trainingen. Want de kracht van deze beproefde individuele programma’s, biedt een garantie voor vernieuwende en succesvolle trainingen.

Voorafgaand aan de trainingen bespreken we de mogelijkheden en vindt een intake met de deelnemers plaats. Het programma is volledig verzorgd, vanaf aankomst op het vliegveld tot en met het vertrek van daar.

Een fascinerend avontuur voor jouw team.