Contact opnemen

Contact opnemen: bel, mail of kom langs

Bewust Leiderschap Academy

Oudegracht aan de werf 163
3511 AK  Utrecht

T: 085 – 1301 876
E: info@bewustleiderschap.com
onderdeel van het Uniovision Concept

Waar persoonlijke aandacht centraal staat

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Want juist in deze tijd, waarin we op grote schaal met elkaar via online tools communiceren, verliezen we gemakkelijk het zich op de mens die aan de andere kant zit.

En meestal is het dat contact, waarnaar veel van onze klanten op zoek zijn. Waarbij in essentie het verlangen om echt gezien te worden, de sleutel blijkt te zijn.

Want wie echt gezien wordt, is in staat zichzelf te leren kennen en de uiterste grens van zijn of haar kracht, te ontdekken.

De Bewust Leiderschap Academy is onderdeel van het Uniovision concept. We doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite over Bewust Leiderschap, hebben we een particulier programma en leiden we begeleiders op.

Bovendien hebben we een uniek sustainable business concept ontwikkeld. Dat stelt ons in staat om volledig in harmonie met onze omgeving te ondernemen. Waarbij we precies dat creëren wat nodig is, zonder dat er sprake is van uitputting van resources. Maak hiermee kennis op www.5dbc.nl