INSCHRIJVEN

Inschrijven voor een van onze unieke trainingen gaat heel eenvoudig. Vul het onderstaande inschrijfformulier in en je ontvangt direct een bevestiging.

– We sturen je binnen 24u een offerte.
– Na het on-line ondertekenen van de offerte is je inschrijving definitief.
– Na het on-line ondertekenen nemen we contact met je op voor het plannen van een intake gesprek.
– Aan het intake gesprek zijn geen kosten verbonden.

Je kunt je natuurlijk ook telefonisch aanmelden: ☏ 085 – 1301 876

WE ZIJN BLIJ MET JOUW INSCHRIJVEN!

Maak kennis met een bibliotheek vol inspirerende artikelen

Portret:  Prince Pieter Project

Vroeger was ik als projectmanager een ‘Pietje precies’. Met uitgebreide MS project charts richtte ik mijn vergrootglas op milestones, tasks en resources. Ik verslond de ene Prince na de andere en Scrumde er lustig op los.

Nog steeds kom ik ze in grote getale tegen. De pietje precies, deadline managers. Natuurlijk is zorgvuldigheid belangrijk. Maar nog nooit ben ik erin geslaagd om hiermee een groot project succesvol tot een einde te brengen.

Het duurde jaren voordat ik doorkreeg dat mijn succes in projecten, niet lag in mijn strakke technische benadering. Op een gegeven moment realiseerde ik me, dat deze dingen meer dienden als dekmantel voor mijn intuïtie en menselijkheid.

Het was in de laatste week van een zomervakantie, nu al weer jaren geleden, dat ik doorkreeg dat ik beter kon investeren in een ander pad. Het begon met een week Fundamentals. De meest bijzondere week in mijn leven.

Na ruim 15 jaar projecten managen dacht ik alles wel gezien te hebben. Maar die week opende mijn ogen en maakte me bewust hoe ik, de Senior Project Manager, eigenlijk professioneel in de kinderschoenen stond.

Met al mijn grote ervaringen en woorden, had ik geen enkel benul van wat er zich in de onzichtbare dimensies tussen mensen afspeelde. Ik kreeg inzicht in de meest essentiële vragen, waar ik als professional elke dag mee te maken had.

Nu, na het alweer enige tijd geleden afronden van mijn opleiding Bewust Leiderschap, weet ik dat die inzichten nog maar het begin waren van een hele nieuwe visie op project management. Het stelt me in staat om de meest fascinerende en gecompliceerde projecten succesvol op te leveren.

Ik doe bij wijze van spreken nog steeds hetzelfde werk, maar nu op een hele verfrissende en nieuwe manier. Goed voor mezelf en goed voor mijn klanten.

Dus wie bij het lezen van het zoveelste bericht over falende ICT projecten denkt dat het niet anders kan: laat je verbazen, het is wel degelijk mogelijk om grote ICT projecten succesvol binnen de kaders op te leveren.

Wat het van je vraagt? De bereidheid om het werkelijk met jezelf aan te gaan.

Mijn advies?  Schrijf je zo snel mogelijk in.

De Bewust Leiderschap Academy is onderdeel van het Uniovision concept. We doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite over Bewust Leiderschap, hebben we een particulier programma en leiden we begeleiders op.