Optie nemen geeft je drie weken ruimte

Wanneer je enthousiast bent, nog wat tijd nodig hebt en toch alvast een plek wilt reserveren dan kun je hieronder een optie nemen:

– Dan reserveren we gedurende drie weken een plek voor je.
– We sturen we je binnen 24u een offerte.
– We bieden je de gelegenheid voor een persoonlijke kennismaking.
– Aan deze persoonlijke kennismaking zijn kosten verbonden, die je bij ondertekening terugkrijgt.

Wanneer je niets doet, dan vervalt de optie automatisch na drie weken.

Uiteraard kun je ook een optie nemen door even te bellen: ☏ 085 – 1301 876

Een optie nemen geeft zekerheid

Maak kennis met een bibliotheek vol inspirerende artikelen

Een plant als klant

Hij is een expert op het gebied van bomen. Groeiplannen, snoeiplannen, verzorging en verwijdering, hij begrijpt als geen ander de essentie van zijn vak.

Eigenlijk hebben planten niets nodig. Een boom is prima in staat om voor zichzelf te zorgen. Dat is zijn motto. En toch. Wie kijkt naar het bos van Nederland, of nog breder de oerbossen van de wereld voelt dat er iets nodig is.

Het brengt hem als bewuste leider bij het dilemma, hoe zijn bedrijf het best te runnen? Hij wil een voorbeeld zijn, om op een andere wijze te ondernemen.

Maar hoe doe je dat in een markt die geld gestuurd wordt. Waar gerekend wordt naar de kostprijs van een kettingzaag. Waar de waarde die in de lange groeitijd besloten ligt, het liefst direct contant wordt gemaakt.

Een ander businessmodel is zijn antwoord.
De ‘meester van het woud’ zou zichzelf niet zijn, wanneer hij geen creatieve oplossing wist te vinden.

Hij heeft een nieuwe weg gevonden. Een groei strategie, die op een nieuwe wijze door de markt kronkelt. Waarbij de relevante waarden met elkaar in harmonie zijn.

Een mooi voorbeeld van een nieuwe generatie ondernemers.

Wil je ook op een andere manier ondernemen? Bewust Leiderschap.

De Bewust Leiderschap Academy is onderdeel van het Uniovision concept. We doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite over Bewust Leiderschap, hebben we een particulier programma en leiden we begeleiders op.