VEEL GESTELDE VRAGEN

Onderstaand vind je onze antwoorden op de veel gestelde vragen.

Aarzel niet als je aanvullende informatie wenst of met een van onze begeleiders van gedachte wilt wisselen,

bel gerust: ☏ 085 – 1301 876

Is Bewust Leiderschap iets voor mij?

Meestal voelen mensen wel aan of het programma iets voor ze is. We leggen natuurlijk graag uit wat het inhoudt, maar het blijkt toch vaak lastig je er een voorstelling van te maken. Een algemene ervaring is dat naarmate de start dichterbij komt, de weerstand ook toeneemt. Een telefoontje is dan vaak genoeg om te begrijpen wat er gebeurt.

Hoe kan ik me inschrijven?

De gemakkelijkste manier is om even te bellen. We sturen je dan een offerte toe, die je on-line kunt goedkeuren. Je kunt ook inschrijven via de footer van deze pagina of via deze link naar het inschrijfformulier.

Wie wordt mijn begeleider?

Voor opleidingsgroepen geldt, dat Bewust Leiderschap 2 en 3 door Celeste en Rien samen worden begeleid. Bewust Leiderschap 1 wordt door een van hun beiden begeleid. En bij coaching kun je zelf kiezen door wie je begeleid wilt worden.

Hoe groot zijn de groepen?

Onze groepen varieren tussen de vier en acht deelnemers, met uitzondering van module 1 waar we tot tien deelnemers meenemen.

Kan er ook een opleidingsdag worden verzet?

Het rooster publiceren we via de website. Op de eerste lesdag stemmen we met de groep af, of het nodig is een dag te verplaatsen. Onze groepen zijn klein, waardoor dit vaak mogelijk is.

Wat gebeurt er als ik een dag mis?

Vanaf Bewust Leiderschap 1 module 2, mag je een lesdag missen zonder consequenties voor het certificaat. Daarvoor bieden we je een inhaalsessie aan, die afhankelijk van de reden al dan niet kosteloos is.

Ik heb niet zoveel met emoties, is het dan wel iets voor mij?

Er kleven nogal wat vreemde ideeën aan emoties. Bewust Leiderschap is geen therapeutisch programma. We gaan op een bewuste manier om met emoties, wat betekent dat je er op een andere manier mee om leert gaan. Het is niet onze intentie om emoties te leven.

Heeft het ook invloed op mijn relatie?

Wanneer je jezelf ontwikkelt, dan heeft dat ook invloed op je partner. Ook hierover doen de wildste verhalen de ronde. Met vijftien jaar ervaring op dit gebied, kunnen we stellen dat de kwaliteit van een relatie op een ander niveau bepaald wordt, dan waar het in Bewust Leiderschap over gaat. We hebben alle denkbare varianten op dit gebied inmiddels langs zien komen.

En voor alle andere veel gestelde vragen kun je ook kijken op onze site www.blmagazine.nl

BEL OOK GERUST VOOR NIET VEEL GESTELDE VRAGEN

De Bewust Leiderschap Academy is onderdeel van het Uniovision concept. We doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite over Bewust Leiderschap, hebben we een particulier programma en leiden we begeleiders op.